سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اندیکاتورهای تکنیکال

تاحالا اسم اندیکاتورهای تکنیکال شنیدید؟ میدونید از اندیکاتورها چجوری استفاده میکنن؟بهترین اندیکاتور رو میشناسید؟

به زبان ساده برای تحلیل قیمت ها در معاملات از انواع اندیکاتورهای تکنیکال استفاده می شود. بعضی از این اندیکاتورها مانند RSI ، Stochastic، میانگین متحرک بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و دسته دیگری از اندیکاتورها هم وجود دارند که شاید تابحال نام آنها را نشنیده باشید.

یادگیری هر یک از این اندیکاتورها و کار با آنها به صورت ترکیبی می تواند شما را به یک استراتژی مناسب معامله که قابلیت یافتن فرصت های محتمل تر دارد هدایت کند.

برای اینکه بدانید هر اندیکاتور چگونه عمل می کند و چه اطلاعاتی را منتقل می کند به تقسیم بندی آنها در 5 دسته کلی زیر می پردازیم:

 

آشنایی با انواع اندیکاتورهای روندی 

یافتن روند قیمت با نگاه کردن به قیمت در زمان های مختلف امکان پذیر است اما اندیکاتورهای مختلفی برای نشان دادن روند فعلی قیمت وجود دارند. میانگین متحرک ساده ، مکدی و ایچیموکو موارد پرکاربردتری هستند که اغلب معامله گران از آن استفاده می کنند. اندیکاتورهای دیگری از جمله Super Trend، cciو Parabolic SAR هم در این گروه جای دارند.

این اندیکاتورهای روندی به شما در معامله در مسیر روند زمینه ای که همیشه سودده ترین استراتژی است کمک می کند. همچنین این اندیکاتورها تغییر در روند را نشان می دهند و این به شما امکان می دهد که در  موقعیت مناسب در شروع یک روند وارد شوید.

 

آشنایی با انواع اندیکاتورهای مومنتوم 

قیمت یک دارایی معمولا به مدت زیادی نزولی یا صعودی می ماند. برای درک قدرت یک روند خاص از این دسته از اندیکاتورها استفاده می شود.

از جمله این اندیکاتورها می توان به RSI، Stochastics و MFI و باند بولینگر اشاره کرد. در این اندیکاتورها با تغییر قیمت، نوسان بین اشباع خرید و اشباع فروش رخ می دهد. اگرچه نمی توان صد درصد به آنها تکیه کرد اما معمولا نشانگر این هستند که احتمال برعکس شدن روند به محض ورود به محدوده اشباع خرید یا اشباع فروش وجود دارد.

 

آشنایی با انواع اندیکاتورهای حجمی 

در بازار سرمایه، حجم یا حجم معاملات، مقدار کل یک ارزدیجیتال است که در طی یک دوره معین معامله می‌شود.
در زمینه معامله? یک سهم واحد در ارزدیجیتال، حجم معمولاً به عنوان تعداد سهام گزارش شده‌ای است که در یک روز معین تغییر کرده و معمولاً هنگامی افزایش می‌یابد که قیمت یک سهم در حال تغییر است.
اخبار مربوط به وضعیت ارزدیجیتال ، مثبت یا منفی، معمولاً به افزایش موقت در حجم معاملات سهام آن ارز منجر می‌شود.

شاخص‌های حجم را بیشتر معامله‌گران استفاده می‌کنند، زیرا یافتن داده‌های حجمی برای جفت ارزهای فردی دشوار است. علاوه بر اندیکاتور حجم، شاخص‌های دیگری برای حجم نیز وجود دارند که می‌توانید از آنها استفاده کنید، مانند اندیکاتورهای Chaikin Money Flow و On Balance Volume

بنابراین اگر می‌خواهید به حجم یک ارز خاص نگاه کنید، باید از اندیکاتور های حجمی استفاده نموده و یک پلت فرم نموداری پیدا کنید که این داده‌ها را منتشر کند، و دارای اندیکاتورهایی بر اساس این داده‌ها باشد.

 

بیشتر بخوانید:

برگشت (Reversal)

بررسی سه فاکتور فارکس مؤثر در بازیابی انگیزه

 

 

آشنایی با انواع اندیکاتورهای نوسانی

گاهی قیمت یک ارز به شدت بی‌ثبات بوده و به سمت بالا و پایین می‌رود، و زمان‌های آرامتری وجود خواهد داشت که قیمت به سختی در حال حرکت است و در یک محدوده باریک معاملات گیر کرده است.
استفاده از یکی از اندیکاتورهای نوسانی بسیار مفید است زیرا این موارد نشانگر خوبی از نوسانات در هر لحظه خواهند بود. شاخص‌های Envelope و Average True Range دو تا از بهترین اندیکاتورهایی هستند که می‌توانید برای این منظور استفاده کنید.

 

بهترین اندیکاتور تحلیل تکنیکال کدام است؟

هر معامله‌گر مجموعه اندیکاتورهای مورد علاقه خود را دارد، اما اگر می‌خواهید یک دید واقعی از بازار داشته باشید و بخواهید تعداد زیادی از مجموعه‌های با احتمال زیاد را پیدا کنید، همیشه ایده خوبی است که حداقل از چند اندیکاتور به صورت ترکیبی استفاده کنید.
مسلماً یافتن یک اندیکاتور کامل و بی خطا دشوار است، اما مطمئناً باید حداقل یک شاخص روند، حرکت و نوسانات موجود در نمودارهای خود را داشته باشید زیرا این امر دستیابی به یک استراتژی برنده را بسیار ساده تر می‌کند.